Toimitusehdot

 

 

Teohydrauli web-kauppa - auki 24/7- nopeat toimitukset - tyytyväisyystakuu

 

Nopea toimitus. Kaikki tilaukset käsitellään yleensä heti tilauspäivänä tai seuraavana mahdollisena arkipäivänä, jolloin saat tuotteet jo muutaman päivän kuluessa tilauksestasi. Mikäli joku tuote on päässyt loppumaan varastostamme ilmoitetaan siitä asiakkaalle erikseen ja sovitaan tilauksen toimittamisesta. Huom. Toim.tavan valinta vaikuttaa ratkaisevasti toimitusaikaan. Mikäli haluat saada tilauksesi perille mahdollisimman nopeasti kehotamme valitsemaan toimitustavaksi Posti 14 tai 9.

Toimitustavat. Toimitamme web-kaupan tuotteet Postilla tai Matkahuollolla. jonka lähetykset ovat viivakoodiseurannan alaisia. Seurantajärjestelmän ansiosta asiakas pystyy tarkistamaan tilauksensa sijainnin Keltaisen Kuljetuksen noudettua lähetyksen toimitettavaksi.

Tositteet. Tilauksen mukana toimitetaan laskukopio, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena. Laskutusasiakkaillemme tilauksen mukana toimitetaan keräilylista.

Rahtivapaus. Yli 300,- euron (Alv 24%) tilaukset toimitamme rahtivapaasti. Rahtivapaus ei koske tuotteita jotka ovat merkitty web-kaupan ko. tuotteen tuotekorttiin tekstillä: ei rahtivapaa tuote. Ei rahtivapaita tuotteita ovat isokokoiset ja erityisen raskaat tuotteet kuten alustapaketit, akselit jne. Huom! Rahtivapaus koskee vain web-kaupan kautta tehtyjä tilauksia.

Maksupalveluntarjoaja. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tyytyväisyystakuu. Kaikilla verkkokaupasta tilaamillasi avaamattomilla ja/tai käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli ostamasi tuote on jostain syystä viallinen tai et haluakaan pitää sitä voit palauttaa sen huoletta. Huom! Ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tuotteiden palauttamista. Asiakaspalvelustamme saat tarkat ohjeet tuotteiden palauttamiselle. Kts. palautusohjeet.

Web-kaupasta toimitamme tilauksia toistaiseksi ainoastaan Suomeen.

 

Web-kaupan toimituskulut (pdf)

 

 

Ostoskori on tyhjä.
|